Beoordelingen Klantenvertellen

We streven naar een continue verbetering van onze dienstverlening en hechten veel waarde aan de mening van onze klanten. In samenwerking met Klantenvertellen verzamelen we reviews om een dieper inzicht te krijgen in de kwaliteit van onze service. Jouw eerlijke beoordeling is voor ons van onschatbare waarde, en we nodigen je uit om jouw ervaring met ons te delen.

Verschillende beoordelingen

5 sterren

TOP !!!

Bij garage Hans Verdonschot voel je je alshet ware direct thuis de sfeer is altijd vriendelijk,tijd voor een grapje, inzicht in de problemen met je auto en deskundige oplossingen weten ze altijd wel uit de hoge hoed te toveren en kan het écht niet opgelost worden dan wordt dat met evenzoveel woorden duidelijk gemaakt en is de klant aan zet. Klantvriendelijkheid,deskundigheid, allemaal kwaliteiten van het Hans Verdonschot-team,houen zo zou ik zeggen.

5 sterren

Altijd goede en eerlijke service!

Hier krijg je altijd eerlijke en goede service. Of het nu tijdens een afspraak is, of even telefonisch wat tips en trucs vragen.

5 sterren

Zeer snelle en vakkundige hulp.

Ik kwam er pas achter dat ik helemaal vergeten was om mijn auto in onderhoud te doen. Hij was al meer dan 2 jaar niet meer in onderhoud geweest. Helemaal vergeten door de afgelopen periode met het Corona stuk. Ik belde Garage Hans Verdonschot, legde hem het probleem voor, en hij maakte direct een plaatsje vrij om det direct op te lossen tegen een hele mooie prijs.

5 sterren

Vriendelijk en behulpzaam

Garage Hans Verdonschot is voor mij ordelijk, betrouwbaar en waardevol. Er wordt je mogelijkheid geboden om rustig te overleggen en wat de consequenties zijn van het onderhoud en of de reparatie. Deskundig advies indien je de reparatie zelf uit wilt voeren. De tijd speelt op dat moment geen rol

5 sterren

Goede en eerlijke service, persoonlijk contact

Eerlijk advies over onderhoud. Geen trucjes om er beter aan te verdienen. Het kost wat het kost voor behoud van je auto. Vriendelijk contact, alles kan als je zelf ook reëel bent. Leuke vader/zoon-verdeling.

Onze Partners

Het logo van Auto Service Totaal Het logo van BOSCH Het logo van PartsPoint Het logo van Michelin Het logo van Rapid Het logo van Rapid Het logo van Tunap
Het logo van Auto Service Totaal Het logo van BOSCH Het logo van PartsPoint Het logo van Michelin Het logo van Rapid Het logo van Rapid Het logo van Tunap