Wie zijn wij ?

Over Ons

Welkom bij Garage Hans Verdonschot, waar uw auto met de grootste zorg wordt behandeld. Als een hecht familiebedrijf, geleid door zowel vader als zoon, zijn wij gevestigd in het hart van Heythuysen. Wij hebben een uitstekende reputatie voor professionele autoreparaties en betrouwbaar onderhoud. Bij ons staat uw voertuig centraal, en wij streven ernaar om uw auto in topconditie te houden met toegewijde service en vakmanschap.

Bij Garage Hans Verdonschot streven we ernaar om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen door middel van gecertificeerde service, kwaliteitsgarantie, eerlijkheid en een ongeëvenaarde toewijding aan klanttevredenheid. Ons ervaren team van monteurs is gepassioneerd over auto's en staat klaar om uw voertuig de zorg te bieden die het verdient.

oomt opleidingen
Innovam

Over onze Vakexperts

Onze vakmensen streven continu naar professionele ontwikkeling. Door regelmatige bijscholing blijven we op de hoogte van de nieuwste kennis en geavanceerde technieken in de snel evoluerende autowereld. Diagnoses stellen vergt nu diepgaand inzicht, en eenvoudige onderdeelvervanging behoort tot het verleden. Het correct functioneren van de auto-software is van cruciaal belang.

Wij beschikken over geavanceerde apparatuur en actuele software waarmee we zelfs complexe elektronica in je auto kunnen uitlezen. Of je nu een oudere auto hebt of een splinternieuwe, elektrische of hybride wagen, bij ons ben je aan het juiste adres. Voor ingewikkelde storingen maken we gebruik van een technische ondersteuningslijn, gekoppeld aan het voortdurende opleidingsplan van onze monteurs.

Onze Partners

Het logo van auto service totaal Het logo van Tunap Het logo van BOSCH Het logo van PartsPoint Het logo van Michelin Het logo van Rapid Het logo van Rapid
Het logo van auto service totaal Het logo van Tunap Het logo van BOSCH Het logo van PartsPoint Het logo van Michelin Het logo van Rapid Het logo van Rapid